Leurs Eye Health Care
#

#

Misschien heeft u nog nooit van ZEISS gehoord...

Toch zit er ZEISS-technologie in producten die wereldwijd worden gebruikt. Veel van deze technologie wordt toegepast in de optische industrie en ook in uw glazen.
Zo bevinden er zich producten van ZEISS in camera’s, mobiele telefoons, computers, tablets en populaire LCD-tv’s. Daarnaast speelt ZEISS een belangrijke rol in de medische wereld: op het terrein van lasertechnologie, endoscopie, chirurgische loepen en oogchirurgie.

ZEISS innoveert

De innovaties van ZEISS bestrijken meer terreinen dan alleen glazen. Daarom kan ZEISS haar voordeel doen met doorbraken in andere sectoren en zo richting en inhoud geven aan onderzoek en ontwikkeling op het gebied van zichtverbetering.

ZEISS besteedt ook veel aandacht aan het verbeteren van de techniek om steeds nauwkeuriger de juiste oogcorrectie te kunnen bepalen. Al deze inspanningen komen samen in het ontwerp van het glas waardoor u kijkt.

Over de kwaliteit en de prijs van brillenglazen bestaat niet altijd duidelijkheid. Zo is het voor u vooraf lastig te bepalen wat u krijgt voor uw geld.

Prijs/kwaliteit

De prijs bepaalt echter niet alleen de kwaliteit van het zien, maar ook het draagcomfort en de duurzaamheid. Wij houden van duidelijkheid en geven u vooraf alle informatie, zodat u weloverwogen kunt beslissen. En we laten u in onze winkel zien hoe brillenglazen van elkaar verschillen. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

Ons advies

Wij adviseren brillenglazen van ZEISS, één van de meest toonaangevende glasleveranciers ter wereld. Met ZEISS bieden wij brillenglazen van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen, die aansluiten op onze visie: het aanbieden van de meest innovatieve producten en onderscheidende dienstverlening

#