Projecten en Eye Food Producten

Projecten worldwide

Elk jaar verzamel we in onze zaak oude brillen, winkeldochters, apparatuur met betrekking op oog onderzoek, zonnebrillen, en brillenglazen voor het goede doel. Dit gaat naar organisaties waarvan ik weet dat dit niet op een goede plek terecht komt.

De laatste 3 jaar heb ik ongeveer 12 weken per jaar in Azië op vrijwillige basis gewerkt voor IAPB (global health parntnership for eyecare) puur om de mensen daar te helpen en mijn ervaringen met elkaar te kunnen  uitwisseling en skils te vergroten.

Het is voor mij een uitdaging, om mijn collega’s aan de andere kant van de wereld, te leren hoe ze bepaalde metingen bij bepaalde afwijkingen toch goed kunnen doen. Whiplash gerelateerde en chronische Whiplash geassocieerde stoornissen (WGS) whiplashtrauma.

Eye Food Producten

Ik was al een tijd bezig om een betaalbaar voedings suplement op de markt te zetten, het is gericht op een doelgroep van 45+ als preventief onderhoud ogen   en bij mensen met oogziektes zoals glaucoom, staar, Macula degeneratie, diabetic retinophatie, tegengaan van oxidatieve stress en nog veel meer. Voordat we deze aan u verkopen wordt eerst een OCT- 3D scan gedaan, als begin situatie gezondheid van het oog, daarna is het 1 keer per jaar controle, bij ernstigere oogproblemen doen we eerst OCT-3D scan en algemene controle, en geven een boost kuur, voor 3 maanden, na 8 weken weer een OCT-3D scan en algemene controle dit is om te kijken of er veranderingen zijn, Daarna is het voedings suplement als onderhoud voor de ogen. ingrediënten zij alle op natuurlijke basis en Nanogemalen.  Het complete pakket kost voor 3 maanden normaal gebruik €  69,00 bestaat uit 1 doosje 90 Eye Food Immaculate  met Lutiëne, Zeaxanthine, Vitamine K2 MQ-7, vitamine D3, vegetarische capsules en 1 doosje 90 softgel capsules Granberry See Oil Omega 3-6-9 plus vitamine D3, Vitamine E(tocaferolen) en D3.

Met de OCT 3D scan leggen wij van de gezondheid van de ogen vast, bij veranderingen kunnen wij een behandelplan of doorverwijzing naar een oogspecialist. Bij gebruik Eye Food producten kunnen wij vastleggen wat voor een effect dit heeft op de gesteldheid van uw ogen.