Je best doen, en het beste willen.

Onze missie is om mensen te helpen op hun weg naar een betere gezondheid, en er tegelijkertijd fantastisch uit te zien. Onze focus ligt op de kwaliteit van patiëntenzorg van wereldklasse, gecombineerd met de beste klantenservice en technologie om een ​​uitstekende oogzorg- en brillenervaring te bieden.

Als het onderzoek, oogmeting professioneel en met de meeste zorg gedaan is. En u krijgt dan niet de juiste kwaliteit glazen, dan is alles voor niks geweest, de prijs kwaliteit moet goed zijn. Appels en Peren kun je ook niet met elkaar vergelijken.

Daarom werken wij alleen samen met de beste glas fabrikanten, waaronder Optiswiss en Wetzlich die zelfs garantie geven als u er eventueel niet aan zou kunnen wennen. Je kunt de beste meting doen maar als de kwaliteit van de glazen niet goed is dan wordt alles teniet gedaan.

Wij gaan puur voor de beste betaalbare kwaliteit.

Casus

Klant AMD wat voor effect had Voeding supplement en eagle eyes brillenglazen.

Klant heeft droge macula degeneratie, de laatste 10 jaar zijn de lichtgevoelige cellen in de macula aangetast. De degeneratie gaat samen met zgn. drusen, vetachtige ophopingen, die zich onder de lichtgevoelige cellen in het Retinaal Pigment Epitheel nestelen, waardoor de zuurstof en voedingstoffen naast de foto septoren stagneert en deze afsterven. De drusen veroorzaken daarnaast een vertekening van het visuele beeld en nadat zij zijn verdwenen blijft de plek waar zij zaten een “litteken”, een plek zonder fotocellen daarachter, Op deze wijze zijn er gaten in zijn gezichtsveld ontstaan, waardoor letters en woorden niet meer fatsoenlijk gelezen kunnen worden.

Na een gecombineerd boost kuur voeding suplement en koude (nano) laser methode, de ELLEX RT2 en de nieuwe eagle eyes glazen (Bescherming tegen blauw licht) had klant het idee dat er meer binnenkwam en vergroting en beweeglijk van het beeld was toegenomen, deze hadden mogelijk een positief effect op de visus.

En in de “Optalmologist” (USA) was een onderzoek gepubliceerd, waaruit blijkt dat macula degenaratie-patiënten, die met een ELLEX RT2 laser zijn behandeld, gemiddeld een tragere achteruitgang van hun macula hebben dan patiënten van een controle groep, die met een “placebe”methode zijn behandeld. vraag ook info bij OMCA in amsterdam ( oogziekenhuis OMC Amsterdam).